1651987424941877

Het beroemde circuit van Spa Francorchamps

Amper 40 km van HAMOIR, verwelkomt het beroemde circuit SPA-FRANCORCHAMPS sportliefhebbers en .... de nieuwsgierigen

Bron de site: https://www.spa-francorchamps.be/presentation

Regelmatig geprezen door coureurs over de hele wereld, is het circuit van Spa-Francorchamps een van de legendarische circuits van de autosport .

Regelmatig theater sinds 1985 van de Belgische F1 Grand Prix, het legendarische circuit van iets meer dan 7 km, het langste van het wereldkampioenschap, verdient de officieuze status van "het mooiste circuit ter wereld". Een wereldetiket betwistte zelden dat de Spadois-ring te danken is aan zijn heuvelachtig profiel, zijn snelle bochten, zijn beroemde en unieke Raidillon natuurlijk, maar ook aan een majestueuze natuurlijke omgeving, te midden van dennenbossen waarin de geluiden van motoren weerklinken. . Een echt juweeltje dat constant is aangepast aan de nieuwste FIA-veiligheidsnormen, met infrastructuren die zo goed worden onderhouden als de mythe.Een Belgisch historisch monument en wereldwijd bekend als het Atomium of de Grote Markt in Brussel.

Rondleiding - Bezoek achter de schermen van het circuit Spa - Francorchamps . Familie, vrienden of collega's, bezoek de scènes van het mooiste circuit ter wereld. De deuren van de Race control, de paddocks, de sprekerscabines, de perskamer ... staan wijd voor je open.