ID : 1400813803618652 ID : 1571460719846015

Het labyrint van Barvaux s/Ourthe - Toegang-i

9 ruimtes om te ontdekken en evenveel manieren om te verdwalen...

Reserveren: Le Labyrinthe Informeer vooraf naar de openingsdata

Het labyrint is toegankelijk voor begeleide personen met beperkte mobiliteit (mogelijkheid om een elektrische kar te voorzien op reservering)

Het gigantische maïslabyrint, geanimeerd door komieken, is de hoofdattractie, maar andere ruimtes bieden je een leuke en verrijkende ervaring... bekijk meer

11 hectare, 600.000 maïskorrels, 6 km gangpaden
1 doolhof, 2 avonturen

Een groen theater onderbroken door 6 podia voor een geweldige entertainmentshow,
Het parcours van 13 evenementen: prikkelt de zintuigen, 3D-puzzels, gevarieerde evenementen, tal van uitdagingen... voor een reuzenplezier!

Het labyrint van deuren

Tweeduizend vierkante meter houten palissaden.
Welkom in deze wirwar van gangen waar je verder komt door de raadsels op te lossen waarvan de antwoorden de opening van de deuren bevelen!

En de donkere wereld

Een deel van het labyrint, volledig gehuld in duisternis, zal al je zintuigen prikkelen... Durf jij het over te steken?

Word wakker met je voeten

Trek je schoenen uit en maak je voetzolen wakker… Het idee is simpel: herontdek vergeten of nooit ervaren sensaties door op verschillende materialen te lopen.

Ogen wijd gesloten

Bedek je ogen en begin aan een reis vol verrassingen. Je moet gewoon op jezelf vertrouwen... als je je gezichtsvermogen verliest, nemen de andere zintuigen het op een verbazingwekkende manier over.

Biodiversiteitslabyrint

Meer dan 600 m2 bloemrijke mengsels om jong en oud te begrijpen en bewust te maken van het belang van biodiversiteit voor het behoud van het milieu.
Insecten welkom! B&B (bij en bij) speciaal voor hen:in de bocht van een steegje is een insectenhotel neergezet

Biologische moestuinen

Wil je een moestuin aanleggen? In een hoekje van de tuin of op het terras? Dit is een geweldig idee om thuis te repliceren. Een tuin vol vergeten groenten, bonen, bieten, pastinaak en andere pompoenen zal geen geheimen meer voor je hebben...

De pompoensoep

Profiteer vanaf half augustus van uw bezoek om pompoenen te plukken en mee naar huis te nemen. Kortsluiting gegarandeerd, direct van het veld naar de plaat!

Zonder te vergeten

Labyrint voor kinderen

Dit mini-labyrint ligt in de buurt van de speeltuin en het restaurantgedeelte en heeft verrassingen in petto voor jonge avonturiers van 3 tot 8 jaar die op eigen gelegenheid willen genieten van de labyrintische ervaring...

Voorstellingen van beroemde labyrinten

Het labyrint is ook een prachtige ruimte om te wandelen.Ontdek tijdens uw wandelingen in de bloemperken van de tuinen reproducties van de beroemdste labyrinten ter wereld.

De gigantische glijbaan

Van de grote uitkijktoren, een paar seconden bibberen na het observeren van het labyrint van bovenaf, om te landen aan de voet van de maïs.