1651987424941877 498-669-0175

SPA-FRANCORCHAMPS Het beroemde circuit

SPA-FRANCORCHAMPS

Het beroemde circuit verwelkomt sporters en ... nieuwsgierigen

Amper 40 km van HAMOIR

Bron de site

https://www.spa-francorchamps.be/presentatie


Het Circuit van Spa-Francorchamps , dat regelmatig wordt geprezen door coureurs over de hele wereld, is een van de legendarische circuits in de autosport .

Regulier theater sinds 1985 van de Belgische F1 Grand Prix, het legendarische circuit van iets meer dan 7 km, het langste van het wereldkampioenschap, verdient de onofficiële status van "het mooiste circuit ter wereld".Een zelden betwist wereldmerk dat de Spadois-ring te danken heeft aan zijn heuvelachtige profiel, zijn snelle bochten, zijn beroemde en unieke Raidillon natuurlijk, maar ook aan een majestueuze natuurlijke omgeving, te midden van dennenbossen waarin de geluiden van de motoren resoneren. . Een echt juweeltje dat voortdurend wordt aangepast aan de nieuwste FIA-veiligheidsnormen met infrastructuren die zo goed worden onderhouden als de mythe. Een Belgisch historisch monument dat over de hele wereld even bekend is als het Atomium of de Grote Markt van Brussel.

Rondleiding - Neem een kijkje achter de schermen van het circuit van Spa - Francorchamps . Met familie, vrienden of collega's, kom en bezoek achter de schermen van het mooiste circuit ter wereld. De deuren van de "Race control", de paddocks, de speakercabines, de perskamer ... staan wagenwijd voor je open.

F1 sur le circuit de Spa-Francorchamps Le repaire des motards circuit-de-spa-francorchamps-belgique